Köpük Cafe - Ankara

 
 
Kentpark Alışveriş Merkezi içinde Arkadaş Kitabevi’nin sesiz, sakin, huzurlu köşesi “Köpük Kafe”. Kitabevi içinde kafe fikri çok çekici. Köpük Kafe hem kitapseverlere hem de lezzeti arayanlara hitap eden bir mekan. Kitabınızı okurken biryandan da kafenin özel çaylarının, kahvelerinin, tatlılarının, sandviçlerinin tadına bakabiliyorsunuz.
Mekanda Kitap okumanın dışında satranç oynamak, 1 saatlik ücretsiz internet kullanımı, günlük gazeteleri okumak, keyifli sohbetler yapmak mümkün.

 
Hem iç mekanda hem de dış mekanda oturma yerleri bulunan Köpük Kafe' nin masalarında jtech servalert ( garson uyarı sistemi) kullanılıyor. Masanızda bulunan düğmeye bastığınızda garson geliyor ve kimseyi rahatsız etmeden sipariş verebiliyorsunuz. 

 
Kitabevinin içinde bir çok yerde oturma alanları  oluşturularak , kitapları rahat rahat inceleme imkanı sunulmuş.
( Bu fotoğraf  www.arkadas.com.tr sitesinden alınmıştır)
 
 
Öğle vakti hafifi bir şeyler yemek istediğim için Köpük Kafe'de tercihim kaşarlı tost oldu. Bol kaşarı, elma dilim patates ve Rus salatası ile servis edildi. Tek eleştirim Rus salatasına. Garnitür olarak yeşillik konulmasını tercih ederdim.
 
 
İtiraf edeyim ben bu kafeye en çok çayı için geliyorum. Rengi ,kokusu muhteşem. Her serviste  çayın, kahvenin  yanında Belçika bisküvisi "Lotus" ikram ediliyor. Bu bisküvinin de hastası oldum ( alışveriş merkezi içindeki Rossmann' da bulabilirsiniz).
 
 
Bol köpüklü Türk Kahvesi

 
 Kafede küçük bir tatlı büfesi mevcut. Bu sefer tercihimiz makaron oldu. Makaronlar için çok çok iyi diyemem ama iyi diyebilirim.
 
 
 Ben bu fincanları ve kahveleri çok beğendim derseniz satın almanız mümkün.
 
Yorum: Arkadaş Kitabevi'ndeki kitapları incelerken güzel bir kahve ya da çayın size eşlik edebileceği  nezih, sesiz bir ortam. Nata Vega AVM içinde bir şubeleri daha var. Bu şubede de aynı kalite ve lezzet bulduk.
 
Fiyatlar: Çay 3 TL, Tost 6.50 TL, makronlar 3.5 TL
Adres: Arkadaş Kitabevi Kentpark Şubesi: Kentpark Alışveriş Merkezi Eskişehir Yolu 7.km No:164/2 Kat No:103
06520/ANKARA Tel:0312 219 92 42 Fax:0312 219 92 47
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder