Liva Çukurambar - Ankara

  
 
 Liva Çukurambar, su teması dekoru ile dizayn edilmiş 1200 metrekarelik bir alanda müşterilerini ağırlayan  geniş  bir mekan. 2006′dan beri Çukurambar' da hizmet veren Liva;  Türk, İtalyan, Fransız ve Meksika mutfağından oluşan menüsüyle bistro müşterilerine seçkin lezzetler sunuyor.
 
Çarşamba ve Cuma akşamları canlı müziğin sunulduğu Liva Çukurambar’da özel gün, toplantı ve iş yemekleri için hazırlanmış barkovizyon gibi teknik ekipmanlara sahip VIP salonu, geniş yemek alanı, çocuk oyun salonu mevcut.
 
Hafta içi her gün 15.00 – 18.00 saatleri arasında çay saati, açık büfe Türk mutfağı, açık büfe kahvaltısı ve pazarları saat 10.00 – 15.00 arası brunch keyfi Liva Çukurambar’da müşterilere sunulmakta. Bu hafta sonu kahvaltı için Liva'dayız.
 

 
Liva Form (light) Kahvaltı Tabağı
 
Kahvaltı tabağında : 4 çeşit peynir, light yoğurt, light siyah zeytin, light böğürtlen reçeli, domates, salatalık, yeşil biber, yeşillik, kivi, elma, yulaflı bisküvi vardı. Çay sınırsız. Son derece doyurucu bir kahvaltı tabağı.
 
 
Liva Anadolu Kahvaltı Tabağı
 
Kahvaltı tabağında: 3 çeşit peynir, jambon, salam, tereyağı, bal, kaymak, siyah zeytin, yeşil zeytin, nuttela, kayısı reçeli, vişne reçeli, domates, salatalık, ceviz, kuru kayısı, sigara böreği vardı. Çay sınırsız.
 
 
Liva Sıcak Kahvaltı Tabağı
 
Kahvaltı tabağında: Izgara sucuk, hellim peyniri, sosis, sigara böreği, kaşar pane, ızgara domates, patates kızartması, sahanda yumurta vardı. Çay sınırsız. Kahvaltı da tatlı sevmeyenler için iyi bir seçenek olabilir.
 
 
Sahanda yumurta  kahvaltı menüsüne dahil. Liva form kahvaltı tabağında haşlama yumurta vardı. Peynirli gözlem kahvaltı menüsüne dahil değil ,ayrıca istedik.
 
Fiyat:  Liva form kahvaltı tabağı 17.50 TL, Liva Anadolu kahvaltı tabağı 19.50 TL, Sıcak kahvaltı tabağı 19.50 TL, gözlem 8 TL. Çay sınırsız ve kahvaltıya dahil. Yine 1 kahve ücretsiz ve kahvaltıya dahil. Cumartesi açık büfe kahvaltısı  26 TL. Pazar brunch 35 TL.
 
Yorum: Kahvaltı doyurucu, servis hızlı. Hafta sonları çok kalabalık. Özelikle sigara içilen bölüm. Fiyatlar civardaki diğer mekanlarla aynı sayılır. Yemekleri, kahvaltısı, açık büfesi, zengin çikolata bölümü ve tatlıları çok iyi. Sadece pastalarını beğenmiyorum.

Adres: 48.cad. No:34-A Çukurambar - ANKARA
Telefon +90 (312) 284 96 00 - 285 35 15-GSM: 0555 6486004
Faks +90 (312) 286 62 72

2 yorum:

  1. Ankara da gidilebilecek yerler ararken denk geldim bloğunuza ve çok beğendim Ankara da nereye gitsek acaba diye düşünürken tam bir rehber oldunuz paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zeynep hanım. Bende bu hafta nereye gitsem ? arayışları sonucu blog yazmaya karar vermiştim.İşe yarıyor olmak çok mutlu etti...

      Sil