Timboo Cafe Armada - Ankara

 
Alışverişin yorgunluğunu keyifli sohbetler ve lezzetlerle atmak isteyenler için güzel bir seçenek olan Armada Hayat Sokağı'ndaki Timboo Cafe'deyiz. Yaklaşık 1 ay önce açıldı mekan. Yanında, karşısında bir çok ünlü kafenin şubeleri var. Ankara’da 3 ayrı noktada Armada, Kentpark ve Panora AVM içinde hizmet veren keyifli bir mekan Timboo .
 
  Oldukça renkli ve sıcak bir dekorasyonu var. Ev kadar rahat ama bir o kadar da kendine özgü stili olan bir yer. Masaların üzerine konulmuş  ceviz sepeti, meyve tabağı gibi küçük detaylarla kendinizi mutfağınızda gibi hissediyorsunuz. Mutfağı açık  olarak düzenlemiş. Bu nedenle o muhteşem lezzetlerin nasıl hazırlandığına şahitlik edebiliyorsunuz.

Menüsü oldukça zengin. Dünyanın sevilen mutfaklarından wrapler, et çeşitleri, makarnalar, taze meyvelerden hazırlanan soğuk içecekler, kahveler, salatalar, burgerler ve tatlılardan oluşan geniş bir yelpazeye sahip. Diyet yapan müşteriler düşünülerek menüye diyet yiyecekler de eklenmiş.


İç dekorasyon gerçekten çok sıcak. Duvardaki ahşap ünite içinde bir çok orijinal ürünü görmek mümkün. 


Timbo cafe'de tercihim damla sakızlı ,mangolu rulo muhallebi. Adı muhallebi ancak rulo pasta kıvamında süper bir lezzet. Damla sakızlı muhallebi dikdörtgen kalıba dökülmüş , arasına da mango dilimleri konulmuş. Rulo yapılarak un haline getirilmiş bisküviye bulanmış.


Buz gibi taze meyvelerden yapılmış limonata, mangolu muhallebiye çok yakıştı. menüde ilginç isimlerden oluşan bir çok soğuk içecek var. Enerji, herkül, anti-stres, anti- nikotin gibi. Hepsi de taze meyvelerin karışımı içecekler. İçeceklerin sunumu da  iştah kabartan cinsten.


Çay içmeden kalkmak olmaz. Mis gibi. Kokusu ve demi yerinde. Tarçınlı bisküvi ile de güzel bir uyum içindeler. 

Fiyat:  Damla sakızlı mangolu rulo muhallebi 13 TL, Limonata 8.5 TL, çay 3.5 TL. Menüdeki diğer yiyecekler 12-30 TL  aralığında. Timboo Cafe'ye kahvaltıya gitmek isterseniz 25.5 TL. Soğuk içecekler 4 - 8.5 TL aralığında.

Yorum:  Ortam  tertemiz, şık ve konforlu. Asma katı, terası ve kapalı alanı ile geniş bir mekan. Servis hızlı, çalışanlar ölçülü ve kibar. Yiyeceklerin, içeceklerin lezzeti tadı yerinde.
Adres: Armada AVM C Blok No:4/34 Söğütözü Ankara Telefon: 0312 219 01 10 www.crew.com.tr

7 yorum:

  1. panoradaki de çok başarılı.çoçuklarla da çok rahat ediyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Panora'daki AVM içinde olduğu için biraz gürültülü . Burası çok sakin. Yeni Armada binasında Hayat sokağında, açık alanda.

      Sil
  2. genelde gencler gidiyormuş,biz orta yaştakilerde rahatca oturabilir miyiz,yoksa numune gibi kalmayalim oralarda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hem Panaro hem de Armada Timboo da bulundum .İkisinde de emin olun orta yaş gurubu daha fazlaydı. Özellikle çocuklu aileler için de güzel bir ortam .Çocuklar için geniş bir filim seçenekleri var.

      Sil
  3. Harika bir mekan son derece lezzetli menüsü güleryüzlü ve hızlı personeliyle 10 numara...kenrpark daki şubesine iki gün üst üste.gittikgittik.böğürtlenli limonatası bisküvili muhallebisi timboo burgerler zencefilli kurabiyesi müthişti mmüthiş...hemen gidin

    YanıtlaSil
  4. yorumlara kesinlikle katılmıyorum. bu gün eşimle güzel bir yerde öğlen yemeği yiyelim diye armada timboo cafe ye gittik. garsonlar bi zahmet sipariş aldılar gayet ilgisiz ve yavaşlardı.mekan buz gibiydi bir türlü ısınamadık. birde gürültülü bir kalabalık kendi konuştuğumuzu duyamadık.yemekler orta lezzetteydi o paraya daha iyi sunum ve lezzette menüsü olan yerler var. timboo sayfası bizim için kapandı bir daha gitmeyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayfer hanım şikayetlerinizi keşke mekan yöneticisine de iletseydiniz. Ben defalarca gittim ve bir sorun yaşamadım. Garsonlar değişmiş olabilir ya da yöneticisi.

      Sil