Tepe Prime Avenue - Ankara


Eşkişehir yolu üstünde oturan ya da işe gidenlerin her gün önünden geçtikleri, Ankara'nın yeni yaşam ve eğlence merkezi Tepe Prime Avenue'dayız. Burası Türkiye'nin en gözde kafe, restoran ve eğlence merkezleriyle kısa zamanda Ankaralıların çok tercih ettikleri bir sosyal yaşam alanına dönüştü.

Klasik alışveriş merkezi konseptinden uzak, Ankaralıların hem gece hem gündüz buluşma noktası. Farklı yemek ve eğlence mekanları bir sokak konsepti içinde bizlere sunuluyor. Business ve residence bloklar arasında yer alan bir sokak kurulmuş, sokağın sağına  ve soluna da açık alanda restoran ve eğlence merkezleri sıralanmış.  
 
Tepe Prime Avenue, Türkiye'nin ünlü lezzet duraklarını bünyesinde bulunduruyor. İstanbul'un ünlü eğlence mekanı Hayal Kahvesi, Newcastle, Butcha Steak House , Burger House, Ege Balık, Barnie's caffee, Eat'in Fit, Minka, Neli Boulangerie, Otantik Kumpir ilk aklıma gelen restoran ve kafeler.

Kafe ve restoranların dışında , Mercedes'in Türkiye'deki ilk konsept showroom'u, Açelya Çiçekçilik, D&R, Galea, Güzellik Salonu, Migros gibi günlük ihtiyaçlarınıza cevap verecek mağazalar da bulunuyor sokakta. 

Buraya kadar gelmişseniz dinlenmek için Barnie's caffee' de oturup kahve içmelisiniz. Özel kahve sınıfına giren Arabica çekirdeklerinin tadıyla lezzetlendirilmiş, yöresel, aromalı, kafeinsiz kahveleri ile buzlu kahveli/ buzlu meyveli içecekleri deneyebilirsiniz. İçeceklerin yanında cheesecake, muffin, tart, sandviçleri de denemenizi öneririm.

Barnie's özel kahvesi

6 yorum:

  1. hayal kahvesini merak ediyorum,orasi hakkinda da bilgi verirseniz sevinirim,yorumlariniza guveniyorum,tesekkurler:-)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Neyin fiyatını sorduğunuzu anlayamadım, bir çok mekan var.

      Sil
  3. "Barnie's özel kahvesi"nin fiyatı nedir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Barnie's özel kahvelerin hepsinin kilo fiyatı 100 TL. Fincanda ya da bardakta sunulan kahvelerin fiyat aralığı 8.5- 9.5 TL aralığında. Barnie's özel beyaz çekirdek kahvesi Santa's White Crristamas'ın kilo fiyatı 100 TL, fincan fiyatı 9.5 TL. Afiyet olsun...

      Sil