Ankaralı Bloggerlar 7. Restoran Haftası Sokak Lezzetleri Konsepti ile Marlinda'da Buluştu - Ankara



18 Nisan Pazartesi günü "Bumerang" ekibi ve Ankaralı bloggerlar, bu yıl yedincisi gerçekleştirilen "Restoran Haftası" kapsamında "Sokak Lezzetleri"ni tatmak için bir araya geldik.
Bu buluşma, Bumerang- Boomads ekibinden Hilal Meriç ve Ahmet Ertan'ın oluşturdukları samimi atmosferde, Marlinda Restoran'ın da mükemmel ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ankara'nın yeme içme hayatında, son dönemde mutfağı ve konsepti ile en ilgi çeken gruplarından Crew Group yeni mekanı Marlinda'da, Restoran Haftası'nın "Sokak Lezzetleri" konsepti için özel bir menü hazırlamıştı. Ayrıca restoran kendi konseptine uygun olarak hazırladığı özel lezzetleri şarap eşleşmesi ile sundu.
Gecenin sürprizi ise Marlinda Restoran'ın çok özle menüsünü hazırlayan ünlü şef Ömür Akkor ile tanışmamız ve şefin bizler için mutfağa girip cennet çamuru tatlısını yapmasıydı.
Nisan ayı boyunca Dude Table organizasyonu ile gerçekleşen, Ankara'nın Gastronomi hayatına farklı tatlar getirecek olan 7. Restoran Haftası ve anlaşmalı noktalar hakkında detaylı bilgi için www.restoranhaftasi.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.


Restoran Haftası Sosyal Medya Hesapları : 

 https://www.facebook.com/restoranhaftasi   

#restoranhaftasi #lezzetbulusmasi

 Bu özel ve keyifli gecede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder