Big Baker Çayyolu - Ankara

 

Ankara' da 4 farklı semtte hizmet veren Big Baker'in Çayyolu şubesindeyiz. Yakın zamanda açılan mekan, yeşillikler içindeki geniş bahçesi, şık dekorasyonu ve konumu  ile kendisini hemen fark ettiriyor. 
 
 İçeriye girip menüyü elinize aldığınızda mutfak konusunda da oldukça iddialı oluklarını görüyorsunuz Menüde kahvaltı, hamburger, makarna, et yemekleri,  pizza, salata, sandviç ve kahve çeşitleri mevcut.

 
 
 Mekan, bahçe ve kapalı alan olarak iki bölümden oluşuyor.
 

İç mekanda yerli -yabancı  çay, kahve, makarna, likör vb. ürünlerin satıldığı bir market bölümü var.  Mutfak açık olarak düzenlenmiş. Yemeklerin hazırlanış aşamasını görebiliyorsunuz.

 
Big Baker'n kahvaltısını tatmak için buradayız. Menüde 3 çeşit kahvaltı mevcut. Sıcak kahvaltı, soğuk kahvaltı ve serpme kahvaltı.
 
 
 Big Baker Soğuk Kahvaltı
 
Beyaz peynir, kaşar peyniri, tulum peyniri, yeşil-siyah zeytin, reçel, bal, tahin- pekmez, tereyağı, haşlanmış yumurta, salam, dana- tavuk jambon, ceviz, kuru kayısı, portakal, domates, salatalık, ekmek çeşitleri ve sınırsız çay.
 
 
 Big Baker Sıcak Kahvaltı
 
Izgara hellim, minik pizza, sosis, ızgara sucuk, yağda yumurta, patates tava, beyaz peynir, kaşar peyniri, yeşil- siyah zeytin, reçel, bal, tereyağı, domates, salatalık, ekmek çeşitleri, sınırsız çay.
 
 
Big Baker' da kahvaltıda sunulan ekmekler, hamburger ekmekleri ve makarna çeşitleri kendi üretimleri. Kahvaltı esnasında fırından gelen ekmek kokuları sizi sizden alıyor.
 
 
Yorum:  Her iki kahvaltı da oldukça doyurucu, sunulan ürünler kaliteliydi. Özellikle kendi üretimleri minik ekmekler lezzetliydi. 10 kişi olmamıza rağmen servis oldukça hızlı, çalışanlar ilgiliydi.

Fiyat: Sıcak Kahvaltı 17.00 TL, soğuk  kahvaltı 15 TL.
 
Adres: 2760. Cad. 1072. Sok. No:3 (Çayyolu), Ankara, Türkiye

Telefon numarası :0 312 334 2334
 
 

2 yorum:

  1. sizi tanımak süperdi
    http://mavianne.blogspot.com.tr/2014/10/ankarada-bumerang-deneyim-gunleri.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizi tanımaktan mutlu oldum. Yazınızı okudum elinize sağlık. Bir düzeltme rica edeceğim. "sevgi ile geziyorum" değil "sevgiylegeziyorum" blog adresim. Selamlar...

      Sil