Kafes Fırın Söğütözü - Ankara

 


Arkadaşlarım bu hafta doğum günümü kutlamak için beni Kafes Fırın'a davet ettiler. Birçok kez önünden geçtiğim ancak Eskişehir yolu üzerinde olması nedeniyle "Acaba gürültülü mü olur? "diye cesaret edip giremediğim yerden büyük bir memnuniyet ile ayrıldım.

1994 yılında Ankara'daki kafeler için ev yapımı tatlılar üreterek faaliyete başlayan Kafes Fırın bugün Eskişehir yolu üzerinde, Opet içinde günde 500 kişiye hizmet veren bir marka haline dönüşmüş. Kafes Fırın ismi sizi yanıltmasın. Menü sadece unlu mamullerden oluşmuyor. Unlu mamuller ile başlayan serüven bugün kahvaltı, öğlen yemeği, ekmek, kahve çeşitleri, tatlılar ile geniş bir menüye dönüşmüş. Kafes Fırın self servis olarak hizmet veriyor. Geniş bahçesi gün içinde ya da iş çıkışında mola vermek için ideal. Söğütözü dışında Gençlik caddesi ve Filistin caddesinde de şubeleri mevcut.

 
Çilekli Duo Şoko
 
Kafes Fırının çok zengin bir pasta büfesi var. Arkadaşlarla bir çeşit pasta söylemek yerine birçok pastanın tadına bakabilmek için hepimiz farklı pasta seçmeyi tercih ettik. Herkes bir diğerinin pastasının tadına bakmak istediği için çatalar havada uçuştu. Pastalar hepimizden tam not aldı. Kremalar çok hafif, meyvelerin tadı yoğundu.


Bu benim seçtiğim Mangolu- Portakallı Pasta


Antebi

 Çilekli Bavaruaz

Çilekli Sarma


Limonlu pasta 
 

Çilekli Milföy



Bunlarda tadına bakamadıklarımızın bir bölümü... 

Fiyat    : Pastaların porsiyon fiyat aralığı 7.50- 9.50 TL.

Yorum: Ortam nezih, bahçesi oldukça geniş. Menü zengin. Yemeklerin sunumları şık. Fiyatlar ortalamanın biraz üstünde. Yemeklerin dışında zengin kahve, sandviç, kahvaltı çeşitleri mevcut.
 
Adres: Eskişehir Yolu 5. Km. No:122, Söğütözü /Ankara
 
Telefon:(0312) 286 9888

2 yorum:

  1. İyi günler. Kafes fırının pastaları konusunda sizinle aynı fikirde değilim. Hemen hemen bütün çeşitlerini denedim. Damak tadı tabi ama eksik bir lezzet var pastalarında ( bana göre). Bunu işletmeye de söyledim. Ama diğer bütün lezzetlerini çok güzel. Özellikle tostları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz 8 kişi birlikte tattık bu pastaları ve hepimizden tam not aldı. Elbette ki damak tadı kişiye göre değişiklik gösterebilir.

      Sil