Marcopaşa Çukurambar - Ankara

  
Bir hafta sonu Çukurambar Marcopaşa'da serpme kahvaltı yapmaya ne dersiniz? Ankara’nın en hareketli caddelerinden olan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde (Hayat Sebla Evleri altında) bulunan Markopaşa, oldukça geniş içi mekanı, dekorasyonu ve konumu ile müşterilere sıkılmadan zaman geçirtebilecek hoş bir atmosfere sahip. Zengin yiyecek ve içecek menüsü, nargile keyfi ile Çukurambar'a yeni bir soluk kazandıran Marcopaşa favori mekanlarından biri olmaya aday. Markopaşa özellikle et ve kebap yemekleri, serpme kahvaltısı ve  pazar günleri 200 çeşitten oluşan brunch menüsü ile sizi tatmin edebilecek güzel bir mekan bence. Bahçelievler 7.Cadde'de bir şubeleri var .  


Gelelim Marcopaşa'nın serpme kahvaltısına. Kaymak, bal, tereyağı, 2 çeşit reçel, zeytin, Ezine peynir, beyaz peynir, hellim peyniri, tulum peyniri, kaşar peyniri, örgü peynir, salam, sosis, sucuk, pastırma, domates, salatalık, sahanda yumurta, kızarmış patates ve sınırsız çay. Serpme kahvaltı menüsü son derece doyurucu.  İki kişilik kahvaltı  3-4 kişiyi rahatlıkla doyuracak nitelikte.
 
 
Kahvaltıyı tost ile yapmayı seven arkadaşlarımın sipariş ettiği  karışık tost. Sunum çok şık. Lavaş ekmek çanağında patates kızartması, salata ve 2 çeşit sos ile servis edildi.

 
Yine kahvaltıya dahil olmayan kaşarlı tost. Sunum karışık tost ile aynıydı.
 
Fiyat:    Kişi başı serpme kahvaltı fiyatı 21 TL. Pazar brunch fiyatı 24.5 TL. Çay kahvaltı ücretine dahil. Civardaki diğer kafelere göre brunch fiyatı uygun. ( Liva brunch 35, Mado 30, Fırıncı Orhan 29 TL.) Karışık tost 12 TL, Kaşarlı tost 10 TL.

Yorum: 2 kez serpme kahvaltıya bir kez de akşam yemeğine gittiğimiz Marcopaşa'dan memnun ayrıldık. Karışık mangal menüsü çok lezzetli ve doyurucuydu. Ortam çok ferah, dekorasyonu güzel, menü zengin. Olumsuz özelliği ise servis biraz yavaş. Nargile kokusunu sevmiyorsanız buradan uzak durun. Çünkü burası aynı zamanda nargile cafe. Öğlen ve akşam saatlerinde ortamda yoğun nargile kokusu oluyor.
 
Adres: Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 1425 Sok. No: 31 Çukurambar / Ankara

 Tel: 0312.284 32 38 - Fax: 0312.284 32 54



2 yorum:

  1. pasalar gibi bir gun gecirmek isteyenler icin diyorsunuz yani:-D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben memnun kaldım ve yazdım, umarım sizde gidince aynı keyfi alırsınız...

      Sil